top of page

EINDVOORSTELLING 2023

De voorbereidingen voor onze jaarlijkse eindvoorstelling zijn in volle gang! Dit is natuurlijk een spannende, maar vooral leuke periode. Dit jaar wederom in de grote Variopool zaal in theater ‘De Kampanje’. 
Wel zijn we genoodzaakt om een aantal dingen anders te doen dan jullie van ons gewend zijn. 

 

  • We gaan één show gaan doen i.p.v twee. De generale en de show vallen nu samen op één dag. 

  • De kaarten worden duurder. De inflatie heeft ook voor ons consequenties.

  • We laten de show niet meer filmen door extern bedrijf. De hiervoor geschikte bedrijven zijn duur, en vaak zijn we niet tevreden met het resultaat. Dit jaar mag iedereen dan ook zijn of haar favoriete dansers zelf filmen. Denk wel aan de fans die achter jullie zitten, die willen alles ook graag live kunnen zien, i.p.v. door een scherm. 

 

Thema

Het thema van dit jaar is Super Bowl met als titel ‘HOD's Halftime Show’. Tijdens de rust van een American football wedstrijd is er een vorm van entertainment. En wat voor vorm, het beste van het beste. Het kan niet gek genoeg. In een mum van tijd verandert het groene veld naar een gigantisch podium. Lichten, decor, vuurwerk en… DANSERS! Oh en laten we de grootse sterren niet vergeten die hier optreden… Heel leuk hoor, zo’n American football wedstrijd, maar voor dansers is de halftime show toch wel het grootste jaarlijkse spektakel. Wees onderdeel van het juichende publiek in dit stadion, en laat je omver blazen door deze mega show!

 

Kaartverkoop

De kaarten kosten €17.50 p.p. inclusief een drankje in de pauze, reserveringskosten en garderobe! Kids t/m 3 jaar mogen op schoot. Wilt u uw kind liever op een stoel laten zitten? Dan betaal je ook €17.50.
De kaartverkoop gaat via www.dekampanje.nl, n.a.v. de plattegrond kunt u zelf kiezen op welke plek u wilt zitten.
Voor de duidelijkheid, u hoeft natuurlijk geen kaartje te kopen voor de leerlingen die meedoen met de voorstelling. De exacte data van de kaartverkoop krijgt u nog te horen.

Belangrijke data's

  • Eerste generale repetitie voor de eindvoorstelling in de gymzaal: zondag 18 juni

  • Tweede generale repetitie voor de eindvoorstelling in de kampanje: zaterdag 24 juni 10.30 uur aanwezig.

  • Eindvoorstelling 2023 in theater 'De Kampanje': zaterdag 24 juni 1 show 14.30 - 17.00 uur. 

Inschrijving dansers 
 

Meedoen met de voorstelling? Geef je nu op via www.house-of-dance.nl!
Doe je niet mee? Geef dit gelijk door aan jouw docent!

Zonder inschrijving kun je niet meedoen. Via de inschrijving krijgen wij een bevestiging en weten we zeker dat de leerling van zijn/haar ouder/verzorger toestemming krijgt.

We vragen ook hoeveel kaarten u denkt te kopen zodat wij kunnen inschatten of het haalbaar is. Dit is nu nog belangrijker aangezien we maar één show doen daardoor we minder kaarten kunnen verkopen.

 

JIJ bent belangrijk! Als je meedoet met de voorstelling, moet je aanwezig zijn bij vrijwel alle lessen. We hebben je hard nodig om met z’n allen goed te kunnen oefenen, alles op tijd aan te kunnen leren, en nog meer te oefenen.
Gebeurd het toch dat je meerdere lessen mist, zonder af te berichten, gaat de docent toch door met het aanleren van de choreografie. Als je meedoet kun je niet op het laatste moment nog afzeggen. Het is gebleken dat ouders toch liever een spontaan weekend weg wilden, heel gezellig voor jullie, maar mega stressvol voor de andere leerlingen, en onze docenten.
We draaien dit jaar één show, en die gaan we maximaal knallen!

Vrijwilligers

Tot slot, maar uiterst belangrijk, zijn wij op zoek naar vrijwilligers die helpen achter de schermen. Zonder vrijwilligers kunnen wij de voorstellingen niet mogelijk maken. Wij zijn op zoek naar het volgende:
 

  • EHBO-ers

  • Fysiotherapeut

  • mensen voor het begeleiden van de groepen die dat nodig hebben

  • mensen die helpen bij het begeleiden en organiseren van kostuums

 

Ben jij stressbestendig en lijkt het jou leuk om bij het HOD Team te horen, dan horen wij dit erg graag.

 

Team HOD heeft er zin in en zijn er klaar voor! Jullie ook?

bottom of page