top of page

EINDVOORSTELLING 2023

Zoals wij al eerder hebben aangegeven, gaan we langzamerhand ons voorbereidingen voor de eindvoorstelling van House of Dance. Dit is natuurlijk een spannende maar vooral leuke periode. Dit jaar doen we het weer in de grote Variopool zaal in theater ‘De Kampanje’.

 

Thema

Het thema van dit jaar is Super Bowl met als titel ‘HOD's Halftime Show’. Welke rol heeft de telefoon tegenwoordig in het dagelijks leven? Wat doe als eerste wanneer je wakker wordt? Wat doen de kids als ze uit school komen? Welke apps staan er op je telefoon? Wat zijn de gevaren en de voordelen van Social Media? Hoe beïnvloedt het ons, maar vooral het leven van de jeugd? Dit zijn allemaal vragen en onderwerpen die aan bod komen in deze voorstelling.

 

Kaartverkoop

De kaarten kosten €16.50 p.p. inclusief een drankje in de pauze. Naast een minimaal 2 uur durende voorstelling krijgt u een gratis drankje en kunt u gratis uw jas ophangen in de garderobe. Dit is alleen voor het publiek. De kaartverkoop doen we dit jaar weer via ‘De Kampanje’ zelf. U kunt via de website van ‘De Kampanje’ op een plattegrond zelf kiezen op welke plek u wilt zitten. Voor de duidelijkheid, u hoeft natuurlijk geen kaartje te kopen voor de leerlingen die meedoen met de voorstelling. De exacte data van de kaartverkoop krijgt u nog te horen.  

Belangrijke data's

  • Eerste generale repetitie voor de eindvoorstelling in de gymzaal: zondag 18 juni

  • Tweede generale repetitie voor de eindvoorstelling in de kampanje: vrijdag 23 juni

  • Eindvoorstelling 2023 in theater 'De Kampanje': zaterdag 24 juni

Inschrijving dansers 
Via de website dient u uzelf of zoon/dochter in te schrijven als u/hij/zij mee wil(t)(en) doen aan de eindvoorstelling. Dit is voor ons heel belangrijk. Zonder inschrijving kun je niet meedoen.  Via de inschrijving krijgen wij een bevestiging en weten we zeker dat de leerling van zijn/haar ouder/verzorger toestemming krijgt.

 

We vragen ook hoeveel kaarten u denkt te kopen. Probeer dit goed in te vullen, want twee jaar terug hadden we na alle inschrijvingen niet eens de zaal gevuld. Toen de kaartverkoop was gestart was de zaal, balkon 1 en balkon 2 al binnen 2 uur bijna uitverkocht.

 

Wat erg belangrijk is, is dat als je met de voorstelling mee wilt doen, je regelmatig/consequent moet komen. Wij als docenten houden ons vast aan een planning, anders krijgen we de dansen niet af. Ben je een keer niet aanwezig is dat geen probleem, mits je afbericht! Kom je meerdere malen niet zonder af te berichten, dan kunnen wij niet op jou gaan wachten met het aanleren van nieuwe dansstukken en posities. Wij willen nog benadrukken dat je na inschrijving, niet op het allerlaatste moment kunt afzeggen. Voorgaande jaren is gebleken, dat sommige ouders toch liever een weekend weg wilden. Dan moeten we als docent vlak voor de show nog alles veranderen. U kunt begrijpen dat dit behoorlijk extra stress/druk oplevert bij de leerlingen.

 

Vrijwilligers

Tot slot, maar uiterst belangrijk, zijn wij op zoek naar vrijwilligers die helpen achter de schermen. Zonder vrijwilligers kunnen wij de voorstellingen niet mogelijk maken. Wij zijn op zoek naar het volgende:

  • EHBO-ers

  • Fysiotherapeut

  • mensen voor het begeleiden van de groepen die dat nodig hebben

  • mensen die helpen bij het begeleiden en organiseren van kostuums

 

Ben jij stressbestendig en lijkt het jou leuk om bij het HOD Team te horen, dan horen wij dit erg graag.

 

Team HOD heeft er zin in en zijn er klaar voor! Jullie ook?

bottom of page