top of page

EINDVOORSTELLING 2024

 

De voorbereidingen voor onze jaarlijkse eindvoorstelling zijn in volle gang! Dit is natuurlijk een spannende, maar vooral leuke periode. Dit jaar weer in de grote Variopool zaal in theater 'De Kampanje’.

 

THEMA

Welkom bij HOD Escapes, waar onze eindvoorstelling je meesleept in een doolhof van mysterie en uitdagingen. Betreed verschillende escape rooms doordrenkt met verborgen aanwijzingen die ontcijferd moeten worden. Elke puzzel onthult een sleutel van de headmaster voor de volgende kamer, maar de klok tikt genadeloos.

 

Kunnen de leerlingen alle verborgen clues opsporen, de raadsels kraken en het mysterie ontrafelen voordat de tijd verstreken is? Bereid je voor op een adembenemende dansvoorstelling in HOD Escapes! 

 

KAARTVERKOOP START 13 APRIL!

De kaartverkoop begint op 13 april om 10.00 uur! Noteer dit in je agenda, want de kaartjes zijn altijd snel uitverkocht! De kaarten kosten €17.50 per persoon, inclusief een drankje in de pauze, reserveringskosten en garderobe! Kinderen tot en met 3 jaar mogen op schoot zitten. Als je je kind liever op een stoel wilt laten zitten, geldt hetzelfde tarief. De kaartverkoop verloopt via www.dekampanje.nl. Je kunt zelf je zitplaats kiezen op basis van de plattegrond. Voor de duidelijkheid, leerlingen die deelnemen aan de voorstelling hoeven natuurlijk geen kaartje te kopen.

 

TWEE SHOWS

Dit jaar streven we naar twee shows. Hierdoor kunnen we de kindergroepen opsplitsen, zodat de allerkleinsten niet te lang hoeven te zitten. We willen jullie vriendelijk verzoeken om met ons mee te kijken. We willen namelijk voorkomen dat de jongste dochter in de ochtendvoorstelling wordt ingedeeld en de oudste in de middagvoorstelling. Hoewel we verwachten dat deze verdeling geen problemen oplevert, is het altijd prettig als jullie even meekijken. Alle groepen die niet in het onderstaande overzicht worden genoemd, zullen zowel 's ochtends als 's middags optreden.

 

OCHTENDSHOW

1. ADV Den Oever

2. ADV Texel

3. Kidsdance Texel

4. Kidsdance Den Oever

5. Hiphop 9+ Maandag Texel

6. Hiphop 9+ Den Oever

7. Hiphop 9+ Vrijdag Texel

MIDDAGSHOW

1. ADV 3-4 Den Helder

2. ADV 5-6 Den Helder

3. Kidsdance Dinsdag Den Helder

4. Kidsdance Woensdag Den Helder

5. Hiphop 9+ Dinsdag Den Helder

6. Hiphop 9+ Vrijdag Den Helder

7. Hiphop 9+ Woensdag Den Helder

 

INSCHRIJVING DANSERS KAN TOT 18 FEBRUARI!

Wil je meedoen met de voorstelling? Meld je aan VÓÓR 18 februari via www.house-of-dance.nl!

Doe je niet mee? Geef dit meteen door aan jouw docent!

Zonder inschrijving kun je niet deelnemen. Via de inschrijving ontvangen wij een bevestiging en weten we zeker dat de leerling toestemming heeft van zijn/haar ouder/verzorger.

 

LET OP, HEEL BELANGRIJK! We vragen ook hoeveel kaarten je van plan bent te kopen, zodat wij een inschatting kunnen maken van de haalbaarheid. Vorig jaar is dit niet juist ingevuld, met als gevolg dat sommige ouders niet eens kaarten hebben weten te bemachtigen.

 

JOUW inzet is cruciaal! Als je meedoet met de voorstelling, dien je vrijwel alle lessen bij te wonen. We hebben jou hard nodig om samen goed te kunnen oefenen, alles op tijd te leren en nog meer te oefenen.

Als het toch gebeurt dat je meerdere lessen mist zonder af te melden, zal de docent doorgaan met het aanleren van de choreografie. Als je eenmaal meedoet, kun je niet op het laatste moment nog afzeggen. Het is gebleken dat ouders soms liever last-minute een weekendje weg wilden, wat heel gezellig is voor hen, maar enorm stressvol voor de andere leerlingen en onze docenten. We willen goed voorbereid een geweldige show maken.

 

BELANGRIJK DATUMS (TIJDEN ONDER VOORBEHOUD)

Zondag 16 juni (doorloop in gymzaal): 

- 11.00 - 14.00/14.30 uur

- Doelgroep: Vanaf de Hiphop 9+ groepen tot ouder

- Opmerking: Alle ADV & Kidsdance groepen (3 t/m 8 jaar) hoeven hier niet aanwezig te zijn.

 

Zaterdag 22 juni (generale in theater 'De Kampanje’):

  - 10.30 - 12.00 uur: Generale voor kids (alle ADV & Kidsdance groepen)

  - 12.00 - 15.00/16.30 uur: Generale voor overige groepen

 

Zondag 23 juni (eindvoorstelling 2024 in theater 'De Kampanje'):

  - 9.30 uur: Leerlingen aanwezig voor show 1

  - 11.00 - 13.30 uur: Show 1

  - 13.00 uur: Leerlingen aanwezig voor show 2

  - 14.30 - 17.00 uur: Show 2

 

LET OP! De tweede generale repetitie is verplaatst van vrijdag 21 juni naar zaterdag 22 juni. Dit komt doordat het theater eerst niet beschikbaar was op zaterdag 22 juni, maar gelukkig nu wel. Op zaterdag is het haalbaarder dat iedereen tegelijkertijd aanwezig is, wat essentieel is voor een generale repetitie. Op vrijdag is dit lastiger vanwege uiteenlopende school- en werktijden waar we rekening mee moeten houden.

 

 

VRIJWILLIGERS/SPONSORS GEZOCHT

 

Ten slotte, maar van cruciaal belang, zijn we op zoek naar vrijwilligers die achter de schermen kunnen helpen. Zonder vrijwilligers kunnen we de voorstellingen niet realiseren. We hebben behoefte aan:

 

- EHBO'ers

- Fysiotherapeuten

- Mensen die groepen kunnen begeleiden indien nodig

- Personen die kunnen helpen met het begeleiden en organiseren van kostuums

 

Bovendien zijn we ook op zoek naar sponsors of bedrijven die ons willen ondersteunen. 

 

Ben je stressbestendig en lijkt het je leuk om deel uit te maken van het HODBACKSTAGE-team? Dan horen we graag van je.

 

Het HOD-team staat te popelen en is er klaar voor! Jullie ook?

bottom of page