top of page

AUDITIES

Ben jij een danser en lijkt het je tof om in één van de wedstrijdteams van House of Dance te dansen? Of wil je geen wedstrijden dansen, maar wel optreden en trainen op een hoger niveau in verschillende dansstijlen?

Meld je dan zo snel mogelijk aan voor de auditie op vrijdag 30 augustus in Den Helder!

 

Wat is een wedstrijdteam?

Een wedstrijdteam bestaat uit hard werkende, gemotiveerde en getalenteerde dansers. Dansers waarbij het niveau boven gemiddeld ligt, of waar wij potentie in zien om binnen een bepaalde periode te groeien naar het benodigde niveau. In de training wordt er hard gewerkt om te kunnen deelnemen aan wedstrijden. Aanwezigheid speelt hierbij een grote rol.

 

Wat is een selectie groep?

Een selectie groep bestaat uit dansers met potentie en motivatie om te groeien als danser. Tijdens de lessen krijg je veel persoonlijke aandacht. Diverse dansstijlen komen aan bod. Het niveau ligt gemiddeld boven de reguliere lessen, of er wordt hier binnen een bepaalde periode naar toe gewerkt.

 

Wat moet ik doen?

Om in aanmerking te komen, vragen wij je auditie te doen. Tijdens de auditie zul je een choreografie aangeleerd krijgen, en er zal een moment zijn dat jij kunt laten zien wat jij zelf in huis hebt. Er wordt gekeken naar jouw dansniveau, uitstraling en hoe snel je een choreografie onthoudt. 

Denk vooraf na, waarom en voor wat jij auditie wilt doen.

Aan de hand van jouw prestaties tijdens deze auditie zullen wij bepalen of je wordt aangenomen.

Tijden audities.

Tijden volgen nog! Blijf op de hoogte via onze website en sociale media!

 

LET OP! Alle audities worden gehouden in Den Helder ook als je auditie wilt doen voor team wat getraind zal worden op één van onze andere locaties! 


 

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan aan via het aanmeldformulier hieronder! 

bottom of page