top of page

 LESGELD en LIDMAATSCHAP


Het lidmaatschap bestaat uit een dansseizoen van 35 lesweken verdeelt over 10 maanden (vanaf september tot eind juni) waarin je op elk moment kunt instromen.  Mocht je op een later moment lid worden, dan zal dit worden verrekend.

 LET OP! Je geeft je op voor een volledige cursus van 10 maanden Bij het niet volgen van de lessen, om welke redenen dan ook, dient u het volledige cursusgeld te betalen. Dit geldt overigens niet voor de leeftijdscategorie 3 t/m 8 jaar. Voor deze categorie is de cursus maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van één maand.

Wilt u niet vast zitten aan een lidmaatschap, dan kunt u ook kiezen voor onze strippenkaart. Uw strippenkaart is binnen het dansseizoen onbeperkt geldig. U kunt bijvoorbeeld niet uw strippenkaart van 2022/2023 gebruiken in het volgende dansseizoen 2023/2024.​

​​

Betalingsmogelijkheden

Het lesgeld wordt geïncasseerd via automatische incasso. Het is bij HOD ook mogelijk om je lesgeld te voldoen via Jeugd Sport Fonds of andere instanties. De aanvragen van deze instanties dient u zelf uit te voeren. 

Automatische incasso: Via een automatische incasso wordt het cursusgeld automatisch aan het einde van de maand geïncasseerd. De maandelijkse incasso wordt 10 keer in totaal  geïncasseerd (cursus bestaande uit 10 maanden).

 Jeugd Sport Fonds: Kom jij hiervoor in aanmerking dan dien je alleen zelf de aanvraag te regelen. Je kan pas op deelnemen aan de lessen zodra jouw aanvraag is goedgekeurd. 

 

bottom of page